Blog Widget by LinkWithin

Sunday, February 27, 2011

Singapore ICSSH2011 ( Day 2)

Kawasan nie susah nak cari masjid atau surau, akhirnya solat kat tangga Parkway Parade je


Lepas Pendaftaran, saje rajin daftar awal

Solat magrib dan isyak kat sini, jumpalah ramai karkun

Markaz Singapore, Masjid Anggulia

5 comments:

ank_ayah February 27, 2011 at 5:36 PM  

saudara ada apa kat spore?

Agent Online Registration February 27, 2011 at 7:46 PM  
This comment has been removed by the author.
ابن زين الرمباوي February 27, 2011 at 7:53 PM  

ada acadenic conference kat grand mercure, 3 hari je..72 jam sambil keliling spore

ank_ayah February 28, 2011 at 8:54 PM  

oo amcm best tk spore? hehe pd pandangan saudara mcm mana usaha di sini? maksud sy spore..
yg solat maghrib dan isyak tu kat markaz ke?

ابن زين الرمباوي March 2, 2011 at 2:25 PM  

ok la spore, cost living mmg tinggi, usaha mmg lemah lagi, bnyk org bangla je..dunia saingan kuat...tu mmg kat markaz..

  © ibnuzainrembawi Psi by ibnuzain.com 2009

Back to TOP